Draaien en frezen met de meest intuïtieve CNC touch besturing ter wereld!

In 2012 heeft STYLE een nieuw besturingsplatform op de markt gebracht: de STYLE Besturing. Deze besturing is het spectaculaire resultaat van jarenlange ervaring van de STYLE programmeurs en klanten. Het wordt nog eenvoudiger om te draaien en frezen met onze unieke innovatie.

De voordelen en eenvoud van de vorige STYLE versies en de nieuwste toepassingen op het gebied van intuïtief programmeren zijn in deze nieuwe besturing samengebracht.

De snelheid en gebruiksvriendelijkheid van de STYLE Besturing levert een verbluffende tijdwinst op. Elke bewerking is met een aantal clicks en invulling van een minimaal aantal waarden, direct en continu zichtbaar op het 19” touchscreen. Eenvoud gekoppeld aan uitgebreide CNC mogelijkheden.

Draaien en frezen met STYLE samengevat:

  •       STYLE Besturing is het resultaat van jarenlange ervaring
  •       Toonaangevend voor enkelstuks en kleine series
  •       Eenvoud gekoppeld aan uitgebreide CNC mogelijkheden.
  •       Elke operator binnen enkele uren training productief
  •       DxF bestanden direct importeren
  •       Vrij contour programmeren met slechts enkele waarden

Alle STYLE machines worden met de STYLE Besturing uitgeleverd. Ook bestaande STYLE machines kunnen naar de nieuwe STYLE Besturing worden opgewaardeerd, waardoor ook deze machines voorzien zijn van de laatste besturingstechnologie. Download de flyer en laat u voorlichten door onze service afdeling telefoon 033-2052500. Of U kunt direct een vrijblijvende demo aanvragen .