Duurzaamheid en de toekomst

STYLE gaat groen

Duurzaamheid is een van de belangrijkste onderwerpen van vandaag de dag. Ons doel is om de hoeveelheid CO2-uitstoot van onze machines te verminderen.

Geen gas, maar zonnepanelen

Onze productiefaciliteit, die in 2020 is gebouwd, gebruikt geen gas voor verwarming. We hebben een zonne-energiesysteem geïnstalleerd om onze CO2-voetafdruk te verminderen en het milieu te helpen behouden. Zonnepanelen gebruiken energie van de zon om stroom te genereren via een proces dat geen broeikasgas in de atmosfeer uitstoot.

Onze machines verouderen nooit

Onze machines helpen energie en productiekosten te besparen. Met onze unieke STYLE besturing en machines kunnen we u helpen uw CO2-voetafdruk te verkleinen. De STYLE besturing is een besturing die altijd up-to-date kan zijn via een upgrade. Hierdoor creëren we een situatie waarin STYLE klanten altijd met up-to-date software kunnen werken tegen een zeer betaalbare prijs. Dit betekent dat zelfs een tien jaar oude STYLE machine kan werken met de functies van de huidige STYLE besturing.

Duurzaam: een machine hoeft pas veel later te worden afgeschreven omdat deze veel langer meegaat dan andere machines. Een ander voordeel is dat de afschrijving van de machine over een langere periode kan worden gedaan.

Oude machine met de nieuwste STYLE besturing

We geven onze energie terug

Een andere belangrijke manier om energie te besparen, is dat we energie teruggeven aan het elektriciteitsnet. Excessieve energie die wordt gegenereerd bij het remmen van hoofdspindels en asmotoren wordt in eerste instantie gebruikt in het systeem waar dat nodig is. Als er overtollige energiecapaciteit is die niet door de machine zelf hoeft te worden gebruikt, wordt deze teruggeleverd aan het net.