How its made: STYLE MACHINES

How its made: STYLE CNC machines

STYLE assemblage afdeling

De assemblageafdeling is een van de belangrijkste afdelingen binnen ons bedrijf. Wij zijn trots op het feit dat onze montage engineers een uitgebreide ervaring en vaardigheden hebben opgebouwd tijdens hun werk op deze afdeling. De kwaliteitscontrole van alle onderdelen valt ook onder deze afdeling.

Op onze assemblageafdeling hebben we hooggekwalificeerd en opgeleid personeel om onze machines te assembleren. Het is dankzij hen dat al onze machines in perfecte staat de werkplaats verlaten. De assemblageafdeling van CNC-draaibanken en CNC-freesmachines speelt een cruciale rol in het productieproces. We hebben een stabiel gietijzeren frame op onze cnc-draaibanken en cnc freesmachines die binnenkomen.

How it's made: STYLE CNC Draaibank

Het assemblageproces van een STYLE draaibank

Het frame wordt op de juiste werkplek geplaatst waar één van onze montagemedewerkers de machine met onze grijs plaatmateriaal gaat assembleren. Ook zal hij de elektrische plaat installeren, die hij of een collega heeft gemaakt in onze elektrische hoek. Daarna zal hij een computer in de STYLE-console plaatsen voor de unieke STYLE-bediening. Nu is de machine bijna klaar voor de klant… maar niet nadat hij de machine grondig heeft getest. Elke nieuwe CNC-machine die wij leveren, wordt door het team volledig geassembleerd, gekalibreerd en getest door hooggekwalificeerde technici.

How it's made: STYLE CNC Freesmachine

Het assemblageproces van een STYLE freesbank

U koopt niet alleen spanen, wij voorzien u van alle CNC-machines die u nodig heeft!

STYLE Assemblage team

Assemblage team van rechts naar links: Stefan, Julian (op zijn knieën), Hille (op zijn knieën), Thomas, Tjeert(op machine), Martijn, Erwin, Brian (middelste op de machine), Henry (rechts op de machine), Martin, Wouter, Gerard, Jeffrey, Chris