Voorop lopen vanuit klantbehoefte

Stand technishow 2016

Voorop lopen vanuit klantbehoefte

Tijdens de “Techni-Pre-Show” in oktober 2015 hebben klanten al een voorproefje kunnen krijgen van de complete machinerange van STYLE. Door aanwezig te zijn met maar liefst 9 machines op de stand, trekt STYLE dit door tijdens de TechniShow. Voor het eerst zijn wij te zien in hal 12 op stand nummer B086 met onder andere een machinecenter MC 1000, een schuinbed draaibank SB300 en de ZMM draaibank.

Prominenter aanwezig dan ooit

Naast onze eigen stand zijn wij ook op drie andere stands aanwezig. Bij Fanuc zal er voor het eerst een draaibank STYLE 510 met Fanuc besturing te zien zijn. Een mogelijkheid voor klanten om een STYLE machine te kopen met een andere besturing, maar met de unieke STYLE Service. Bij Seco worden prachtige demo’s gegeven op een machinecenter MC 750 en bij ITEQ laten we zien hoe de Nederlandse maakindustrie samen de beste producten maakt met onze unieke STYLE 510 draaibank. Nog nooit waren zoveel STYLE machines op de TechniShow aanwezig, op vier verschillende stands.

Zoals bezoekers gewend zijn, zullen er diverse demonstraties worden gegeven door onze Ladies with STYLE. Daarnaast wordt dit jaar ook verspaant op de draaibank STYLE 750 en is een verzwaarde losse kop vanaf nu op de draaibank 510 te verkrijgen. Deze mogelijkheid bestond al bij de draaibank STYLE 750, maar is nu ook beschikbaar bij de 510 serie, zodat klanten nog stabieler kunnen draaien.

Innovatie

Op de STYLE stand zullen wij de nieuwe besturing, STYLE 2016, laten zien. Hierin zit onder andere de innovatie waarmee we zijn genomineerd voor een TechniShow Innovatie Award. Deze vernieuwende factor binnen de besturing maakt het zeer eenvoudig om de kwaliteit van gemaakte producten en tekeningen te waarborgen. Een uniek bemaat- en printsysteem wat elk maakbedrijf een significatie tijdsbesparing oplevert, ontwikkeld in eigen huis vanuit de behoefte van de klant.

Dubbel koloms freesbanken

Naast het tonen van onze genomineerde innovatie, starten we op de TechniShow met de verkoop van een lijn freesbanken die groter is dan de standaard STYLE BT serie. Geregeld kregen wij vanuit de klant de vraag naar grotere freesmachines met grotere XYZ-waarden. De STYLE BT serie heeft als maximale XYZ-waarden 3000 mm x 1100 mm x 1000 mm. Door de uitbreiding van het assortiment kan STYLE dubbel koloms freesbanken aanbieden met maximale XYZ-waarden van 10200 mm x 5300 mm x 1500 mm. Vanuit deze klantbehoefte is STYLE een partnerschap aangegaan met Starvision, leverancier van deze dubbel koloms freesbanken. Deze freesbanken zijn zowel met de unieke STYLE besturing alsmede met de besturingen zoals Fanuc, Siemens of Heidenhain te leveren.

STYLE 25 jaar: Dé Machinebouwer van Nederland

Wist u dat STYLE al 25 jaar dé machinebouwer is in Nederland? Dit betekent al 25 jaar ontwikkeling in onze unieke besturing en in onze machinebouw. Kom de STYLE 2016 besturing en de STYLE machines ontdekken op stand nummer 12.B086 tijdens de TechniShow.  Registreer hier voor een gratis toegangsbadge.