STYLE genomineerd voor TechniShow Awards 2016

genomineerd innovatie award

STYLE genomineerd voor TechniShow Awards 2016

Op woensdag 20 januari 2016 werden de genomineerden van de TechniShow Innovatie Awards 2016 bekendgemaakt tijdens de persbijeenkomst in Media Plaza bij Jaarbeurs in Utrecht. STYLE heeft dit jaar voor het eerst een inzending gedaan voor de TechniShow Innovatie Awards, waarbij de innovatie is genomineerd en kans maakt op een Innovatie Award.

De innovatie waar STYLE zich mee heeft ingeschreven, is de functionaliteit om vanuit de besturing een werktekening met maatlijnen en afmetingen direct uit te printen voor productie. Niet alleen vanaf papier eenvoudig tekenen, maar ook tekenen en eenvoudig een werktekening printen voor nabewerking en aftersales. Een innovatie, ontworpen vanuit de klantbehoefte, die het werk voor de verspaner makkelijker maakt en een tijdsbesparing oplevert.

Het pluspunt van STYLE is dat de gehele ontwikkeling, van machine tot en met besturing, in Nederland plaatsvindt. Dat geldt ook voor STYLE 2016, een volledig Nederlandse ontwikkeling waarmee klanten efficiënter en eenvoudiger kunnen werken. Daarnaast zal de Nederlandse, maar ook zeker de buitenlandse maakindustrie deze toepassing een uitkomst vinden. Juist dit is hetgeen waar veel bedrijven al langer tegen aanlopen maar waarvoor nooit een passende oplossing is gevonden. Een eenvoudige maar unieke oplossing die veel zal los maken.