STYLE CNC Machines – Tsjechië

STYLE CZ Pand

STYLE CNC Machines – Tsjechië

STYLE CZ Pand

STYLE CNC IN TSJECHIË

Nog een klein half jaar en dan bestaat onze vestiging in Tsjechië 10 jaar.

Volgend jaar bestaat onze vestiging in Tsjechië al weer 10 jaar. We blikken terug en kijken vooruit.

In de afgelopen 10 jaar zijn er ruim 350 machines in Tsjechie en Slowakije verkocht door onze verkopers op de Tsjechische vestiging. De vestiging bevindt zich bij Dvůr Kralové ten noordoosten van Praag en beschikt over kantoor- en vergaderruimte en een showroom van zo’n 400 vierkante meter.

Het grote succes

Jan Cepicka was de eerste STYLE werknemer in Tsjechië. Hij is begonnen als een dealer van de machines. Hij heeft als dealer bijna honderd draai- en freesbanken in Tsjechië verkocht. Door het grote succes werd besloten om een eigen vestiging te openen: STYLE CNC Machines CZ s.r.o.

In mei 2009 werd de vestiging feestelijk geopend met een open dag. Ruim negentig bedrijven kwamen op bezoek. Het was een groot succes, er mocht namelijk direct een aantal opdrachten worden genoteerd.

Nu ruim 10 jaar later staan er vier machines permanent in de showroom, werken er drie verkopers, drie service engineers en een backoffice medewerker.

Open dagen en beurzen

Ook in Tsjechië staat STYLE op de technische beurzen. In 2018 stond het team op de ‘For Industry’ in Praag en op de MSV in Brno. Elk jaar worden er tijdens deze beurzen meerdere machines verkocht.

Daarnaast is er ook twee keer per jaar, in mei en november, een open dag. Tijdens deze open dagen verwelkomt het enthousiaste team ruim 150 klanten en relaties uit heel Tsjechië. Ook gedurende deze dagen worden er machines verkocht.

Op naar de volgende 10 jaar!

STYLE CZ Showroom

Dit is een artikel uit het STYLE magazine – Winter editie, wilt u meer lezen? Download dan het magazine