STYLE CNC Machines – Ontwikkeling nieuw pand

Bastiaan nieuwe pand

STYLE CNC Machines – Ontwikkeling nieuw pand

Bastiaan nieuwe pand

Ontwikkeling nieuw pand

Het ‘jasje’ aan de Nijverheidsweg in Bunschoten-Spakenburg gaat langzaamaan steeds strakker zitten. Tijd voor een nieuw pand dus.

De reden van de verhuizing is simpel. “Het wordt groter, efficienter en bovenal op een prachtige locatie”, aldus Bastiaan Clement, managing director STYLE.

Met de koop van deze kavel blijft een bijzonder en innovatief bedrijf behouden binnen de gemeente Bunschoten-Spakenburg en binnen Nederland. Het nieuwe STYLE hoofdkantoor wordt hét aanzicht van het dorp.

STYLE is een uniek bedrijf: dé enige CNC machinebouwer in Nederland. In ruim 25 jaar is STYLE uitgegroeid tot een hardwerkend, internationaal opererend bedrijf met meerdere vestigingen in Europa. Dankzij de interne R&D afdeling worden machines gebouwd van hoge kwaliteit, waarbij de eigen CNC besturing het absolute paradepaard is. Bij de besturing staan toegankelijkheid en snelheid voor de productie van enkelstuks en kleine series centraal. Naast het hoofdkantoor in Bunschoten-Spakenburg, zijn er verkoopvestigingen in België, Tsjechië, Polen en Duitsland. Alleen al in de BeNeLux staan ruim 1500 STYLE machines. Passie, trots, loyaliteit, proactief handelen en plezier staan hoog in het vaandel en wordt dagelijks door de medewerkers uitgedragen.

Door de enorme groei van de afgelopen jaren is deze ruimte nu alweer te klein. De wens was een geschikt stuk grond te vinden om de groei in de toekomst aan te kunnen. Hiervoor waren meerdere opties in verschillende gemeentes mogelijk. Uiteindelijk is er gekozen voor een stuk grond op het nieuwe industrieterrein “Haarbrug Zuid” aan de rand van Bunschoten. Op dit stuk grond wordt een nieuw pand ter grootte van circa 6000 m² neergezet.

In het nieuwe pand komt een experience center van ruim 350 m² waar potentiële klanten uit binnen- en buitenland alle CNC machines en de unieke STYLE besturingssoftware kunnen bekijken, testen en ervaren. De fabriek wordt zo ingericht zodat de meest moderne productie- en montagetechnieken kunnen worden toegepast die afgestemd zijn op een zo efficiënt mogelijke interne logistiek. STYLE verwacht begin 2019 te starten met de bouw en hoopt met alle medewerkers in 2020 te kunnen verhuizen naar het nieuwe pand op de Haarbrug Zuid in Bunschoten.

Bastiaan Clement, managing director STYLE CNC Machines over de reden van de verhuizing: “Het is simpel, autonome groei en de uitbreiding naar het buitenland hebben STYLE sterk laten groeien. Het nieuwe pand wordt groter, efficiënter en bovenal op een prachtige locatie. Het nieuwe hoofdkantoor is tweeënhalf keer zo groot als de huidige locatie en wordt het aanzicht van het dorp. STYLE is trots op de mogelijkheid om in BunschotenSpakenburg te blijven en op een prominente plaats een nieuwe pand te betrekken.”

illustratie nieuw pand

Dit is een artikel uit het STYLE magazine – Winter editie, wilt u meer lezen? Download dan het magazine