STYLE benoemd als Innovator voor Techni-Show Awards 2016

Afbeelding niet beschikbaar

STYLE benoemd als Innovator voor Techni-Show Awards 2016

Al vele jaren reikt de Techni-Show organisatie een award uit aan de meest vernieuwende innovatie op de markt, onder de deelnemers van de Techni-Show beurs in de Jaarbeurs. Begin december zijn de inschrijvingen bekend gemaakt en is STYLE CNC Machines benoemd als Innovator en dingt mee naar de Award. De Award zet nieuwe functies of processen in een extra daglicht die gepresenteerd worden op de aankomende editie in maart.

Directeur Bastiaan Clement: “Ontwikkeling en innovatie zijn een continu proces voor een machinefabrikant zoals STYLE, het is een vereiste om voorop te blijven lopen. We zijn blij verrast dat één van de ontwikkelingen die we de aankomende Techni-Show willen presenteren nu al benoemd is als Innovatie en kanshebber voor de Techni-Show Award. Wij proberen natuurlijk steeds met iets nieuws te komen, maar deze Techni-Show innovatie is dus ook de externe erkenning dat wij nog steeds vernieuwend zijn!”

Diverse inzendingen zijn benoemd als innovatie voor de award. 20 januari zal tijdens een persconferentie bekend gemaakt worden wie zich op de Techni-Show als genomineerde mag presenteren en op de eerste dag van de beurs volgt de bekendmaking van de winnaar.