De MTMS in Brussel was wederom een succes!

Afbeelding niet beschikbaar

De MTMS in Brussel was wederom een succes!

MTMS Brussel

Ook dit jaar was de MTMS beurs weer een succes voor STYLE. STYLE mocht zich weer presenteren op een mooie stand, met de draaibank 510 en ons meest verkochte freesbank de BT 1500-E. STYLE was te vinden op stand C45. STYLE heeft zich van zijn beste kant mogen laten zien en de MTMS beurs was dan ook weer zeer geslaagd.

De beurs heeft plaats gevonden in paleis 5 van het Expo gebouw in Brussel. De beurs opende haar deuren op woensdag 22 maart vanaf 10.00. Vrijdag 24 maart om 18.00 was de beurs afgelopen.

Op onze stand kon u de machines van STYLE uitgebreid ervaren door demonstraties die er werden gegeven door Ron, Joran of Jesper, onze service engineers. Tijdens deze demonstraties wordt er binnen een paar minuten de voordelen van STYLE machines en STYLE besturing getoond. De unieke besturing van STYLE is toegankelijk voor de beginnende verspaner en beschikt over uitgebreide functionaliteiten voor de ervaren operator. Ook stond ons verkoopteam weer klaar voor u om kennis te maken en/of bij te praten over de nieuwste innovaties. Sinds 1 februari hebben wij een nieuwe verkoper aan het team mogen toevoegen, Michel Gerard. Hij spreekt de Franse taal waardoor hij ook de Franse bezoekers van informatie kon voorzien. Hij woont in het Franstalige gebied van België en gaat naast onze andere Belgische verkoper, Geert, de Belgische markt bedienen.

Ons verkoopteam heeft weer ontzettend genoten van de leuke gesprekken die er hebben plaats gevonden met klanten. Daarnaast zijn ook nieuwe contacten uitleg gegeven over onze machines en unieke besturing. Al met al was de MTMS ook dit jaar weer een succesvolle deelname. Wij hopen u volgende keer te zien op de MTMS beurs in Brussel!

foto mtms