Het complete aanbod in verspanende machines, van conventioneel tot CNC

Het aanbod van STYLE CNC Machines bestaat uit draai- en freesbanken, een schuinbed serie, bewerkingcentra en zelfs conventioneel. De STYLE machines zijn zeer geschikt voor enkelstuks en kleine series. De STYLE machines zijn CNC gestuurde machines met een zeer toegankelijke bediening met altijd goed zicht op tekening en product. Ook de handbediening voor de ervaren draaier werkt snel en direct. Daarnaast is er afgelopen jaar de ZMM geïntroduceerd. Conventionele, Europese machines met de service van STYLE.

Alle CNC machines worden compleet geleverd inclusief onze eigen besturing, STYLE 2016 Edition. In de woorden van onze klanten: het meest eenvoudige besturingssysteem ter wereld.

Neem contact op met ons sales team voor een uitgebreide demo!

Michel Haaima +31 6 51 79 88 57
Midden & Zuid-Nederland

Erwin Koelewijn +31 6 12 62 63 39
Noord & Oost Nederland

John Hoeve +31 6 25 65 53 30
ZMM conventioneel

Geert de Langhe +32 497 322 109
België

STYLE in uw machinepark is de perfecte keuze!

Met de machines van STYLE in uw machinepark geniet u van meerdere voordelen. Wij zijn als enige bedrijf in Nederland gespecialiseerd in het ontwikkelen van CNC draaibanken en freesbanken. Wij richten ons volledig op enkelstuks en kleine series. Het bijzondere van ons bedrijf is dat de besturing van de machines door ons zelf gemaakt wordt. Op deze manier zijn wij, en u ook, ervan verzekerd dat de machines van goede kwaliteit zijn. Bovendien worden de machines uitvoerig getest. We bieden machines aan voor toeleveranciers, maar produceren ook voor de scheepsindustrie, speciaal machinebouw en machinebouwers.