Hallo ZMM

ZMM is de serie conventionele draaibanken van STYLE CNC Machines. Een serie kwaliteitsmachines zoals u dat van STYLE gewend bent, maar dan conventioneel en met een aantal bijzondere zekerheden:

 

  • Kwaliteitmachines van ZMM
  • Laagste prijsgarantie
  • De service van STYLE
  • Tevreden? Geld terug

 

De beste kwaliteit van de machinebouwer uit Bulgarije

Eén van de grootste leveranciers van conventionele draaibanken in Europa, en STYLE is premium partner voor Nederland. Dus geen tussenhandel, directe verkoop vanuit STYLE

De laagste prijs garantie

U betaald bij STYLE altijd de laagste prijs! Omdat wij direct leveren en met ZMM samenwerken.
Daarnaast kunnen wij klantspecifieke wensen direct doorvoeren en uw machine compleet met aanpassingen en uitbreidingen leveren.

De service van STYLE

U ontvangt service op alle machines van STYLE, dus ook op de conventionele draaibanken; complete service zoals u van STYLE mag verwachten. Een ervaren serviceafdeling die dagelijks voor u klaar staan. Reparaties en onderhoud vrijwel altijd binnen 1 werkdag.

Tevreden? Geld terug

Misschien wel de meest bijzondere zekerheid van STYLE. Wanneer u een conventionele draaibank van ZMM koopt en na een aantal jaar de overstap wilt maken naar de eenvoudige CNC machines met de STYLE besturing, ruilen wij de machine in en krijgt u het aankoopbedrag terug! Dat biedt u nu al mooi groeikansen en een eenvoudige stap van conventioneel naar CNC.

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen, acties en aanbiedingen