STYLE CNC Draaibanken

Welke machine past het best in mijn werkplaats?
  • All
  • CNC Draaibank
  • CNC Schuinbed draaibank
  • Conventionele draaibank ZMM
Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen, acties en aanbiedingen

Werken met een CNC draaibank van STYLE

Ons ruime assortiment STYLE CNC draaibanken bestaan uit een stabiel gietijzeren frame waarmee metalen of kunststoffen producten kunnen worden gemaakt. Elke CNC draaibank van STYLE CNC Machines is voorzien van onze eenvoudige STYLE-besturing die ergonomisch verantwoord is en opvalt door zijn unieke design. De kernmerken van onze draaibanken zijn ook wel: ‘snel, flexibel en gebruiksvriendelijk’.


Eenvoudig verspanen op onze draaibanken

Al onze CNC draaibanken zijn uitgerust met de unieke STYLE-besturing. Met de uitgebreide CNC functionaliteit op het 19” touchscreen is verspanen op de STYLE draaibanken makkelijk aan te leren en te gebruiken voor de beginnende verspaner maar biedt de uitgebreide CNC functionaliteit ook geavanceerde functies voor de ervaren operator.


In 3D uw producten simuleren
Door middel van een DxF import uit de CAD-software kunt u voor dat u begint met het verspanen op een CNC-draaibank eerst uw product simuleren met behulp van ons 3D simulatieprogramma. Op deze manier kunt u het verspanen goed voorbereiden en optimaliseren naar de wensen die u op het oog heeft. U weet precies waar u aan toe bent en hoe lang de productie gaat duren van het verspanen van het product op onze draaibank.


Kwaliteit en service vormen onze betrouwbare draaibank

Uit de ruime keuze CNC draaibanken de STYLE 350, STYLE 510, STYLE 650, STYLE 750, STYLE 1000 en de STYLE 1200, is er altijd een CNC machine die het beste bij uw bedrijf past. Wij van STYLE CNC Machines helpen u graag met advies op maat, zodat u alleen de beste machine voor enkelstuks en kleine series in huis haalt. Heeft u nog verdere vragen over onze CNC machines? Wij willen u graag een demonstratie aanbieden op een van onze CNC draaibanken. Hierdoor kunt u ervaren hoe het is om met een van onze draaibanken te werken in combinatie met onze besturing.