Draaibanken te koop: speciaal voor enkelstuks en kleine series

Sneller programmeren en sneller switchen tussen producten – de STYLE draaibanken zijn in zijn klasse ongeëvenaard en biedt optimale flexibiliteit voor het draaien van de meest uiteenlopende producten in enkelstuks en kleine series. Aangezien voor dit soort draaibanken vaak de term teach-in wordt gebruikt gaat de STYLE Besturing nog een stuk verder: het combineert de eenvoud van een teach-in draaibank met de functionaliteit van een volwaardige CNC draaibank (metaal).

Alle STYLE draaibanken zijn daarom uitgevoerd met de snel en eenvoudig aan te leren STYLE Besturing: een intuïtieve touch besturing, ideaal voor enkelstuks en kleine series.

Draaiwerken te koop van STYLE: Europese A-merk componenten, stabiel verspanen

Het gebruik van bekende Europese A-merk componenten en de krachtige constructie staat garant voor een hoge betrouwbaarheid en optimale resultaten. Voor de verspaner met zeer hoge eisen zijn alle modellen bovendien uit te voeren met extra zware lagering (grotere doorlaat), verzwaarde losse kop met grotere pinole diameter en een sterkere hoofdmotor voor een nog hoger koppel.

Het zwaar uitgevoerde gietijzeren frame met dubbele prisma`s zorgt voor stabiliteit en nauwkeurigheid. De vormgeving van de STYLE draaibanken is modern en professioneel. Dankzij het ergonomisch design zorgt voor een juiste werkhouding en optimaal werkplezier van de gebruiker.

Samenvattend voor onze draaibanken te koop:

  • STYLE Besturing met intuïtieve touch programmering
  • Eenvoud gekoppeld aan uitgebreide CNC mogelijkheden
  • Optimaal voor enkelstuks en kleine series
  • CNC ervaring niet vereist
  • Robuust ontwerp en A-merk componenten voor stabiel verspanen
  • Ergonomisch doordacht

Verrassend gunstige prijs-kwaliteit verhouding

Geïnteresseerd in onze draaibanken?

Vraag direct een vrijblijvende demo aan, bekijk ons YouTube kanaal of neem vanzelfsprekend telefonisch contact met ons op via 033-2052500.