Draaibank: ontwikkeld voor de productie van enkelstuks en kleine series

Sneller programmeren en sneller switchen tussen producten – de STYLE draaibanken zijn in zijn klasse ongeëvenaard en bieden optimale flexibiliteit. De machines zijn geschikt voor het draaien van de meest uiteenlopende producten in enkelstuks en kleine series. Aangezien voor dit soort machines vaak de term teach-in wordt gebruikt gaat de STYLE Besturing nog een stuk verder. Een combinatie van de eenvoud van een teach-in draaibank met de functionaliteit van een volwaardige CNC draaimachine. Alle STYLE machines zijn daarom uitgevoerd met de snel en eenvoudig aan te leren STYLE Besturing: een intuïtieve touch besturing, ideaal voor enkelstuks en kleine series.

Draaibanken van STYLE: Europese A-merk componenten, stabiel verspanen

Door het gebruik van bekende Europese A-merk componenten en de krachtige constructie staat garant voor een hoge betrouwbaarheid en optimale resultaten. Voor de verspaner met zeer hoge eisen zijn alle modellen bovendien uit te voeren met extra zware lagering (grotere doorlaat), verzwaarde losse kop met grotere pinole diameter en een sterkere hoofdmotor voor een nog hoger koppel. Dankzij het zwaar uitgevoerde gietijzeren frame met dubbele prisma`s zorgt voor stabiliteit en nauwkeurigheid. De vormgeving van de STYLE draaibanken is modern en professioneel.  Een juiste werkhouding en optimaal werkplezier van de gebruiker wordt bereikt door het ergonomische design van de machines.

Samenvattend voor een draaimachine van STYLE CNC:

  • STYLE Besturing met intuïtieve touch programmering
  • Eenvoud gekoppeld aan uitgebreide CNC mogelijkheden
  • Optimaal voor enkelstuks en kleine series
  • CNC ervaring niet vereist
  • Robuust ontwerp en A-merk componenten voor stabiel verspanen
  • Ergonomisch doordacht</li

Geïnteresseerd in een draaimachine?

U kunt direct een vrijblijvende demo aanvragen, bekijk onze YouTube of neem telefonisch contact met ons op via 033-2052500.