CNC Freesbank: perfect voor enkelstuks en kleine series

CNC freesbank: een computergestuurde CNC freesbank waarbij met behulp van een roterende beweging (een frees), materiaal verwijderd kan worden. Onze computergestuurde freesbank biedt een zinvolle en efficiënte oplossing voor ontzettend veel toepassingen. Of u nu aluminium, RVS, messing of andere metalen wilt frezen, STYLE CNC freesmachines bieden het u allemaal. Een gunstige verhouding tussen prijs en kwaliteit, daar staan wij voor!

Een CNC freesbank van STYLE CNC is de perfecte keuze!

Wij zijn als enige bedrijf in Nederland gespecialiseerd in het ontwikkelen van CNC draaibanken en freesbanken. Wij richten ons volledig op enkelstuks en kleine series. Het bijzondere van ons bedrijf is dat de besturing van de machines door ons zelf wordt gemaakt. Hierdoor zijn wij, en u ook, ervan verzekerd dat de machines van top kwaliteit zijn. Daarnaast worden de freesmachines uitvoerig getest. We bieden machines aan voor toeleveranciers, maar produceren ook voor de scheepsindustrie, speciaal machinebouw en machinebouwers. Voor CNC frezen bent u bij ons dus aan het goede adres!

Ja, ik wil meer informatie over een CNC freesmachine!

Bent u op zoek naar een partij waarbij een CNC freesbank en besturing gericht is op kleine series en u daarnaast een gunstige prijs en kwaliteitsverhouding aanbiedt? U kunt direct een vrijblijvende demo aanvragen, bekijk onze machines op YouTube of neem telefonisch contact met ons op via 033-2052500.