XXL Draaidagen

Afbeelding niet beschikbaar

XXL Draaidagen

Demonstratie grote draaibanken bij STYLE High Tech

STYLE High Tech is fabrikant van CNC draaibanken en freesbanken. Deze machines onderscheiden zich door middel van de zeer eenvoudig te bedienen STYLE Besturing en zijn daarom bij uitstek geschikt voor het draaien en frezen van enkelstuks en kleine series.

STYLE High Tech produceert al enige jaren ook zeer grote machines, waaronder draaibanken tot een diameter van 2500mm en een lengte tot 10 meter tussen de centers. Inmiddels heeft STYLE een internationale klantenkring opgebouwd die tot volle tevredenheid met deze grote draaibanken werken.

Bedrijven die zich oriënteren op de aankoop van grote draaibanken krijgen op 12, 15 en 16 november de gelegenheid om bij STYLE High Tech voorgelicht te worden over grote STYLE Draaibanken. Tijdens de XXL Draaidagen krijgen bezoekers de gelegenheid om zich met de produktspecialisten van STYLE High Tech te onderhouden over de machines die worden gedemonstreerd. Een drietal XXL machines zijn dan op de produktievloer aanwezig. Van diameter 1000 tot 1500 mm en een lengte van 3 meter tot 8 meter tussen de centers.

Bedrijven die de XXL Draaidagen willen bezoeken kunnen zich aanmelden en een persoonlijke afspraak met één van onze produktspecialisten wordt dan gemaakt. Meer informatie: www.stylehightech.nl of bel met Michel Haaima: 06-51798857.