Workshop Vreemde spanen

Afbeelding niet beschikbaar

Workshop Vreemde spanen

Hollandse kost, of soms ook een uitstapje in de exotische materialen? Voor veel bedrijven is het verspanen van hoogwaardig RVS en aluminium een exotische aangelegenheid. Daarom blijven veel verspanende bedrijven bij de vertrouwde Hollandse C45 kost en dat is jammer. Dit voorjaar organiseren SECO Tools, Hamel Metaal en STYLE High Tech een dag met workshops voor verspaningstechniek van hoogwaardig RVS en aluminium.

Op 21 juni heeft u de unieke kans om uitgebreide kennis op te doen over de metalen, tooling en techniek van hoogwaardig verspanen. Breidt uw kennis en vakkundigheid uit, verbreed de mogelijkheden van uw bedrijf en zeg ja tegen de volgende opdracht met exotisch materiaal!

Inschrijven voor deze High Tech workshops kan via de website www.vreemdespanen.nl of uw eigen contactpersoon bij de drie organiserende partners. Klik op de onderstaande buttons voor het precieze programma en de mogelijkheid om u in te schrijven voor de workshops of neem contact op met uw eigen contactpersoon bij één van de drie organiserende partners