Workshop Vreemde Spanen geslaagde kennisimpuls

Afbeelding niet beschikbaar

Workshop Vreemde Spanen geslaagde kennisimpuls

Donderdag 21 juni stond in het teken van hoogwaardig verspanen van zogeheten exotische materialen. Meer dan 80 bedrijven bezochten de presentaties en demonstraties over de techniek, waarden en benodigde tooling van exotische materialen.

De drie organiserende bedrijven; Seco Tools, Hamel Metaal en STYLE High Tech kijken terug op een zeer geslaagde dag met veel toegespitste informatie over dit onderwerp. Onder de naam Vreemde Spanen bezochten veel bedrijven de workshop die gehouden werd bij STYLE High Tech in Bunschoten. De nadruk van deze dag lag op het gebruik van de juiste tooling, verspaningsgegevens en gebruik van de machine capaciteit.

Met vele bezoekers een geslaagde dag waarbij de bezoekers, naast het opdoen van nieuwe kennis en ervaring, ook kennis konden maken met de drie organiserende partners als kennisbedrijven. Het doel om voor kennis uit te wisselen en daarmee voor verspanende bedrijven meer uit hun huidige tooling en machines te kunnen halen, is met de workshop Vreemde Spanen zeer geslaagd