STYLE opent deuren voor lancering nieuwste STYLE 3.40 software

Afbeelding niet beschikbaar

STYLE opent deuren voor lancering nieuwste STYLE 3.40 software

Afgelopen woensdag 2 juni was de eerste editie van STYLE UP_2010 in Bunschoten. Deze dag opende STYLE High Tech haar deuren voor de huidige gebruikers en geïnteresseerden in de STYLE software.

Tijdens dit evenement lanceerde STYLE de nieuwste versie van haar besturingssoftware: STYLE 3.40. Er waren diverse presentaties en toelichtingen op de nieuwste features en verbeteringen. Daarnaast was er na elke presentatie uitgebreid gelegenheid voor vragen en suggesties tussen klanten en de R&D afdeling van STYLE. De STYLE software word steeds aangepast naar de wensen van de klanten, binnen de focus op enkelstuks en kleine series.

In een ontspannen sfeer presenteerde STYLE zich wederom als een sterk bedrijf met oog voor de klant, design en feel-good rondom de software en machines. Voor de gelegenheid was de productieruimte omgebouwd tot minibeurs, met podium en groot scherm, diverse demonstraties op de machines en een blik in de productie van de STYLE draai- en freesbanken.

Mede door de inspanning van het STYLE team heeft de dag geresulteerd in een succesvol evenement met veel bezoekers en meerdere mooie verkopen.
Firma Jouta uit Dokkum ronde de gesprekken af voor een 510×1350 draaibank, Luma uit Hengelo kocht de BT-1500 freesbank en het Belgische Gedeco kocht een BT-1500 Economic en een conventionele draaibank. Van de nieuwe 3.40 software zijn inmiddels meer dan 50 exemplaren aangeschaft. Wat een mooi resultaat van deze dag.