Welcome aboard: Jaco Hopman

STYLE door de jaren heen

Welcome aboard: Jaco Hopman

Kennismaken met Jaco Hopman

Medewerker Inkoop & Logistiek

Begin januari is Jaco Hopman bij STYLE gestart. Hij gaat Dennis en Robbert ondersteunen op onze logistieke afdeling. Het verplaatsen van machines, binnen melden van goederen en het laden en lossen van onze machines behoren tot zijn dagelijkse taken. We hebben kort met Jaco gesproken over zijn eerste maand bij STYLE.

Waarom heb je gekozen om bij STYLE te komen werken?
Toen ik stopte bij mijn vorige baas, ging ik vooral opzoek naar een bedrijf waar veel toekomst in zit. Omdat ik dit bedrijf (STYLE red.) om meerdere reden al goed kende, was de keus om hier te werken al snel gemaakt.

Hoe ziet een dag eruit?
De dag start altijd anders, gemiddeld start je de dag met even je e-mail door te kijken en dan ga je vaak op de werkvloer aan de gang. Soms kan het wel eens wezen dat er in de ochtend bij aankomst een machine moet worden ingeladen of een container moet worden gelost. Dit zorgt er wel voor dat de dag altijd anders is en nooit hetzelfde loopt.

Mijn dagelijkse taken bestaan bijvoorbeeld uit goederen inkopen, pakketjes versturen, pakketjes inruimen en nog allerlei werkzaamheden bij het netjes houden van de hal.

Een dag op in de inkoop en logistiek is dus nooit hetzelfde!

Hoe is je eerste maand bij STYLE bevallen?
Tot nu toe gaat het allemaal wel goed, het is een totaal andere wereld waar ik terecht in ben gekomen dus aan het begin was het wel heel erg wennen. Het werken bij STYLE is tot nu toe een goede stap geweest en ik hoop dat het ook zo mag blijven.

Wij zijn blij met Jaco in ons team. Wij wensen hem veel plezier en succes!

Onze nieuwe collega Jaco Hopman

Benieuwd naar wat wij nog meer doen? Maak een afspraak (of kom gewoon even binnenlopen!)

ADRES
Het Steenland 15
3751 LA Bunschoten
EMAIL
info@stylecncmachines.nl
TELEFOONNUMMER
+31 (0)33 205 25 00