Wat onze klanten zeggen: Kolmer Elektromotoren

Wat onze klanten zeggen: Kolmer Elektromotoren

Kolmer is al bijna 40 jaar leverancier van elektromotoren. Naast het leveren van standaard elektromotoren worden elektromotoren ook ontworpen en aangepast volgens de wensen en eisen van de klant. Sinds de oprichting werken ze samen met motoren van Cantoni Motor en Cemp. De blijvende kracht voor flexibele vermogen: ze zijn altijd op zoek naar de meest effectieve en efficiënte oplossing. Kolmer levert klantspecifieke motoren met actuele technologieën. Dit vereist kennis, vaardigheden en ervaring tijdens het ontwerp- en ontwikkelingsproces. Hun toegewijde en ervaren team voert dit vakmanschap uit voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Kolmer & STYLE

Levertijd is nog steeds een probleem in de hedendaagse economie en de vraag naar klantspecifieke aanpassingen neemt toe. Dit moet natuurlijk feilloos worden uitgevoerd, omdat technische specialisten schaars zijn en alles staat of valt met een strak proces.

Dit is precies de reden waarom Kolmer een STYLE CNC 510-draaibank heeft aangeschaft – ideaal voor het maken van enkele stukken en kleine series. “Dit stelt ons als bedrijf in staat om onze klanten verder te ontlasten en daarom moeten we ook onze eigen processen optimaliseren. Deze geautomatiseerde machine creëert specifieke assen die worden ingelezen op basis van ontwerptekeningen. De tekeningen worden gemaakt door onze engineeringafdeling, maar ook de eigen tekening van de klant kan hiervoor worden gebruikt.”

Kolmer logo