Wat onze klant zegt over ons: MOL

Wat onze klant zegt over ons: MOL

Tijdens het marktonderzoek heeft STYLE ons op de juiste manier ondersteund bij de keuze van het type machine en bijbehorende opties. Nadat er een duidelijk beeld was ontstaan van wat de oplossing voor onze behoeften zou kunnen zijn, werden we op de hoogte gehouden met brochures, een duidelijke offerte en een referentiebezoek.

Bij het nemen van de beslissing was het heel duidelijk wat wel en niet was inbegrepen, en er werden juiste afspraken gemaakt. Daarna kwamen we erachter dat STYLE doet wat het zegt:

ze respecteren de levertijd, organiseren de installatie en training en volgen dit ook daarna op. Na een aanvankelijk nogal korte training, naar onze mening, was onze operator dankzij de zeer gebruiksvriendelijke bedieningselementen snel operationeel (immers, visuele programmering vereist geen programmeercode). Zoals bij elke opstart van een installatie kunnen er soms problemen ontstaan, maar dankzij de telefonische ondersteuning van de klantenservice en extra training werden onze medewerkers voldoende ondersteund om binnen zeer korte tijd aan het werk te gaan.

Kortom: Style is een betrouwbare en flexibele partner geweest in ons investeringsdossier.

MOL Vdk logo