Voorraadmodellen voordeel!

voorraadmodellen actie

Voorraadmodellen voordeel!

Profiteer tot eind 2016 van voordeel op onze voorraadmodellen!

De STYLE machines zijn bijzonder. Ongeëvenaarde stabiliteit, kwaliteit en comfortabele draai- en freeseigenschappen, gecombineerd met een uniek design en statig voorkomen. Juist daarom hebben wij tot eind 2016 een speciaal geselecteerde voorraad aan CNC machines. Stuk voor stuk prachtige machines met een complete uitrusting.

Onze voorraadmodellen zijn altijd scherp geprijsd en worden snel geleverd. Hierdoor kunt u nog voor eind 2016 aan de slag op uw nieuwe CNC machine! De laatste voorraadmodellen mogen tot eind 2016 weg voor scherpe prijzen. De kans om zeer aantrekkelijk een nieuwe CNC draaibank voor enkelstuks en kleine series aan te schaffen. Met een snelle levertijd is het mogelijk om bijna direct te beginnen met verspanen. Snel verspanen voor een verrassend voordelige prijs!

Onze voorraad machines zorgt ervoor dat u altijd de machine vindt die past in uw machinepark en dat u snel kunt inzetten. In onze showroom staan de mooiste CNC machines. Deze modellen zijn voorzien van de nieuwste innovaties en bieden een kwaliteitsniveau dat u van STYLE CNC Machines mag verwachten. Bel voor een demo of bezoek aan onze showroom met ons sales team.

Meer informatie?

Michel Haaima | m.haaima@stylecncmachines.com | 06-51798857

Midden en Zuid Nederland

Erwin Koelewijn | e.koelewijn@stylecncmachines.com | 06-12626339

Noord Oost Nederland

Geert de Langhe | g.delanghe@stylecncmachines.com | +32 479 322 109

België