VIP dagen nu al succesvol

Afbeelding niet beschikbaar

VIP dagen nu al succesvol

Waar normaal gesproken de vakantietijd een periode van zon, vakantie en terrasjes is, staat de zomer van 2011 geheel in het teken van de STYLE VIP Dagen!

Tot zover hebben al tientallen verspanende ondernemers zich uitgebreid laten informeren tijdens een VIP Demo. Een uitgebreide uitleg over de machines, de STYLE Besturing en de STYLE werkwijze. Een combinatie die staat voor betrouwbare, hoogwaardige machines specifiek voor enkelstuks en kleine series.

Dat de aanpak van de VIP Dagen zo specifiek aansluit bij de wensen van de bekende, en nieuwe bezoekers blijkt wel uit de vele specialistiche vragen en technische gesprekken. Niet alleen een oppervlakkige demo, maar een antwoord op de vraag ‘kan ik mijn product op de STLYE machine maken? En hoeveel sneller?’

De gebruiksvriendelijke STYLE Besturing biedt de klant een snelle en gemakkelijke besturing. Sneller programmeren voor kleine series, een uitgebreid voor klantspecifiek maatwerk.

De VIP Dagen zijn op afspraak. Aanmelden is mogelijk, maar de demoruimte bij STYLE is druk bezet. Donderdag 18 augustus zal een Vlaamse delegatie STYLE High Tech bezoeken. Met ruim 25 aanmeldingen zal de hele dag een uitgebreide presentatie en ontmoeting zijn met de producten en medewerkers van STYLE.

Ook benieuwd wat de mogelijkheden zijn om ook uw producten eenvoudiger en sneller te produceren op de STYLE draai- en freesbanken? Neem dan voor VIP demo op maat, contact op met Michel Haaima 06 51 79 8857