VIP Dagen bij STYLE High Tech

Afbeelding niet beschikbaar

VIP Dagen bij STYLE High Tech

STYLE High Tech organiseert dit voorjaar geen Open Huis maar op maat gesneden VIP Dagen.

FAMOS – Sarajevo 

De Engine Factory FAMOS Sarajevo werd opgericht in 1950. Sinds de oprichting is het bedrijf op basis van haar ontwikkeling op de productie concept van de drive units voor de volgende Fahrzeuge.Das huidige productie-programma omvat de volgende: 

Eindproducten: 

• Diesel motoren voor de licentie van Mercedes-Benz 70-260 kW, als motor van zijn eigen constructie van de Familie en 2ft 2F, 6-cilinder in lijn watergekoelde versie. De motoren worden geproduceerd in verschillende varianten voor vrachtwagens en speciale voertuigen, bussen, bouw-en landbouwmachines, schepen (drive en Behelfsmotoren), treinen en stabiele machine. 
• Afgestemd op de licentie van ZF – Friedrichshafen met een input koppel van 350 -2000 Nm en een overdrachtssnelheid van 4-17. 
• Ventilatoren voor warmte regulering in onze eigen constructie 
• Standaard en speciaal gereedschap. 

Industrial Services 

• Industriële revisie van motoren en transmissies 
• productie van vitale motoronderdelen en programma’s die door andere fabrikanten (zuigers, vol schachten, tuimelaars, disc vliegwielen, distributeur versnelling, de motor gevallen, cilinderkoppen, spruitstukken en andere motoronderdelen geval). 
• de productie van evolvente cilindrische tandwielen met rechte en schuine tanden, diameter tot 500 mm, lengte tot 100 mm, tot 9 mm modules met een gepolijste afwerking. 
• Massa productie van onderdelen in sync alle maten voor inbouw aangepast in finale producten door andere fabrikanten. 
• vervaardigen van metalen onderdelen te bestellen, met of zonder snijden. 
• De productie van de benoeming van klem-en meetinstrumenten. 

Vandaag Famos heeft de status van een bedrijf, met de meerderheidsaandeelhouder is de overheid. Het privatiseringsproces is nu erg actueel en het is op zoek naar een strategische partner. Het bedrijf telt momenteel 420 werknemers, waaronder 59 hebben een universitair diploma. 

Famos verkoopt zijn producten aan 90% van de export markt, zijn de belangrijkste markten: Duitsland, Servië en Montenegro, Algerije, Turkije en Iran. In de productie-structuur constant, het aandeel van de componenten en productiediensten groeit in vergelijking met de Finalprodukten.Aufgrund de technologie en productie licenties van Mercedes-Benz en ZF FAMOS een plek gecreëerd met een enorm aantal eigenaars van voertuigen van Mercedes en andere Europese fabrikanten heeft. 

Door de technisch competent personeel en hun ervaring, maar ook door middel van voortdurende samenwerking met instellingen van onderwijs, onderzoek en wetenschap, de doeltreffendheid in alle domeinen van het management verzekerd is van het bedrijf, die de klant zekerheid en vertrouwen in het kiezen van onze producten geeft. 

Momenteel plaatsvinden voorbereidingen voor de ISO 9001 certificering.