Ben jij onze nieuwe project engineer?

Dit zijn wij:

Werken bij STYLE CNC Machines betekent werken bij een moderne organisatie in de maakindustrie. Bij STYLE heerst een informele sfeer waar in een hecht teamverband wordt samengewerkt.

STYLE ontwerpt en bouwt metaalbewerkingsmachines met unieke, eigen STYLE-besturing. Deze machines worden grotendeels in Europese landen geleverd, maar soms ook ver erbuiten.

Het gloednieuwe hoofdkantoor in Bunschoten telt zo’n 50 medewerkers. Daarnaast zijn er eigen vestigingen in België, Tsjechië en Polen.

Wij zoeken:

Een project engineer die als, onderdeel van het R&D team, projecten begeleidt die voortkomen uit verkoop, service en product-/procesoptimalisatie. Deze persoon werkt 3D design en 2D productietekeningen uit en houdt technische documentatie up-to-date.
Als project engineer heb je veel contact met klanten, collega’s van diverse afdelingen en leveranciers in binnen- en buitenland.

Als jij dit bent…

Jij hebt MBO of HBO Werktuigbouw afgerond. Moderne teken- en ontwerppakketten zijn bekend terrein voor jou. Je belt en mailt gemakkelijk in het Nederlands en Engels en je houdt altijd overzicht, ook al wordt er vaak geswitcht tussen verschillende projecten.

Je moet plezier in je werk en passie voor techniek hebben, actief en gestructureerd willen werken, loyaal naar anderen zijn en trots op je teamprestaties. Alleen dàn pas je in ons bedrijf.

…neem dan contact op

Als je benieuwd bent of het bedrijf en de functie wat voor jou zijn, bel dan naar Hetty Beekhuis,
tel: 033 – 20 525 43 of stuur een email: h.beekhuis@stylecncmachines.com.

Dit emailadres kan ook worden gebruikt om te solliciteren door middel van een CV en motivatiebrief te sturen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Word jij onze Project Engineer en collega van Kaïn (Mechanical Engineer)?