Ben jij onze nieuwe medewerker inkoop/magazijn/logistiek?

Dit zijn wij:

Werken bij STYLE CNC Machines betekent werken bij een moderne organisatie in de industrie. Bij STYLE heerst een informele sfeer waar in een hecht teamverband wordt samengewerkt.

STYLE bouwt metaalbewerkingsmachines met unieke, eigen STYLE-besturing. Deze machines worden grotendeels in Europese landen geleverd, maar soms ook ver erbuiten.

Het gloednieuwe hoofdkantoor in Bunschoten telt zo’n 50 medewerkers. Daarnaast zijn er eigen vestigingen in België, Tsjechië en Polen.

Jij bent:

Een persoon die zich thuisvoelt achter een bureau, maar net zo lief zijn handen ‘vuil’ maakt.
Je belt en mailt gemakkelijk voor inkoop, het binnenmelden van goederen en de controle van facturen. Je staat je mannetje bij het uitpakken van onderdelen en laden/lossen van machines en containers met heftruck en kranen. Je houdt altijd overzicht, ook al wordt er vaak geswitcht tussen verschillende taken.

Maar het allerbelangrijkst: Je moet plezier en passie voor je werk hebben, actief en loyaal naar anderen zijn en trots op je teamprestaties. Alleen dàn pas je in ons bedrijf.

Zo neem je contact op:

Vind je het lastig om een sollicitatiebrief te schrijven? Dat hoeft van ons ook helemaal niet.

Als je benieuwd bent of het bedrijf en de functie wat voor jou zijn, bel dan maar gewoon naar Hetty Beekhuis, tel: 033 – 20 525 43 of stuur een email: h.beekhuis@stylecncmachines.com.

We kunnen dan ook afspreken dat je eerst eens komt kijken of een dag meelopen als je twijfelt.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld