Ben jij onze nieuwe electrical engineer?

Dit zijn wij:

Werken bij STYLE CNC Machines betekent werken bij een moderne organisatie in de maakindustrie. Bij STYLE heerst een informele sfeer waar in een hecht teamverband wordt samengewerkt.

STYLE ontwerpt en bouwt metaalbewerkingsmachines met unieke, eigen STYLE-besturing. Deze machines worden grotendeels in Europese landen geleverd, maar soms ook ver erbuiten.

Het gloednieuwe hoofdkantoor in Bunschoten telt zo’n 50 medewerkers. Daarnaast zijn er eigen vestigingen in België, Tsjechië en Polen.

Wij zoeken:

Een meewerkend electrical engineer die in ons bedrijf de motoren inregelt en nieuw gebouwde machines in gebruik stelt. Daarnaast maak jij ook de elektrische schema’s en ben jij voor je collega’s in assemblage dé vraagbaak bij elektrische storingen.

Als jij dit bent…

Jij hebt een technische MBO afgerond en affiniteit met elektrotechniek.

Je moet plezier in je werk en passie voor techniek hebben, actief en gestructureerd willen werken, loyaal naar anderen zijn en trots op je teamprestaties. Alleen dàn pas je in ons bedrijf.

…neem dan contact op:

Als je benieuwd bent of het bedrijf en de functie wat voor jou zijn, bel dan maar gewoon naar Hetty Beekhuis, tel: 033 – 20 525 43 of stuur een email: h.beekhuis@stylecncmachines.com.

Dit emailadres kan ook worden gebruikt om te solliciteren door middel van een CV en motivatiebrief te sturen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld