Trots op onze klant Kuunders Technoworks

Afbeelding niet beschikbaar

Trots op onze klant Kuunders Technoworks

Trots op onze klant Kuunders Technoworks!

TechniShow Innovatie Award: De KUMA is een plaatwerkidentificatiesysteem waarbij gewerkt wordt met 3D-vision.

Tijdens de uitreiking van de Technishow Innovation Awards op woensdagavond 7 maart, is niet alleen STYLE in de prijzen gevallen ook STYLE-klant Kuunders Technoworks mocht een prachtige award in ontvangst nemen. Het machinebouwbedrijf uit Bakel won de Commerciële Innovatie Award met de zogenoemde KUMA.

De KUMA is een plaatwerkidentificatiesysteem waarbij gewerkt wordt met 3D-vision. Het is een gepatenteerde machine die lasergesneden onderdelen in een nesting door middel van 3D-vision identificeert en vervolgens markeert via een inkjet. Directeur Willem Kuunders is blij met de gewonnen prijs:  ,,Dit geeft een goede boost aan ons product en de implementatie daarvan bij onze klanten.” Ook de jury is het unaniem eens: “De plaatbewerkingsindustrie ziet hier echt de waarde van in. Het lost een veelvoorkomend probleem op.”

Krachten bundelen

Vanaf november 2016 staat in de productiehal bij Kuunders een draaibank van STYLE te draaien. De prachtige innovatie van Kuunders is zelfs deels gemaakt op deze draaibank. “Wij zijn trots op de relatie met Willem Kuunders, de medewerkers en het bedrijf”, aldus Michel Haaima, sales manager STYLE.

Kuunders: “We zijn ontzettend trots op het winnen van deze prijs. We horen veel over smart en lean werken. Dat kan allemaal met onze machine. We adviseren dan ook iedereen om de TechniShow te komen en onze machine te bezoeken.”