TP Machines gaat STYLE vertegenwoordigen in Kroatië en aangrenzende landen

Dealer TP machines

TP Machines gaat STYLE vertegenwoordigen in Kroatië en aangrenzende landen

Begin vorige week is TP Machines uit Kroatië toegevoegd aan het dealernetwerk van STYLE. Ook dit prachtige bedrijf verwerft hiermee exclusieve verkooprechten voor STYLE CNC machines in Kroatië en de aangrenzende landen, Bosnië, Servië, Slovenië en Macedonië.

TP Machines

TP Machines is een familiebedrijf gespecialiseerd in het produceren van horizontale en verticale bandzaag machines. Daarnaast verkopen ze tweedehands metaalbewerkingsmachines. In Kroatië is de industriële sector goed voor 25% van het BBP. Het hoofdkantoor van TP bevindt zich in Zagreb, de hoofdstad van Kroatië en tevens een groot industrieel gebied. De visie van het bedrijf sluit aan bij de visie van STYLE: kwaliteit, service, flexibiliteit met altijd de focus op het eindresultaat. TP Machines verkoopt al jaren machines en levert ook de service, wat de marktkennis ten goede komt. “Elke dag werken wij aan verbeteringen aan onze producten en technologie, om zo altijd te streven om nieuwe markten te vinden en benaderen maar ook voor het oprichten van nieuwe samenwerkingen”, aldus Tonči Perić, directeur TP Machines.

Dankzij de samenwerking TP Machines, wordt het service aanbod wat gegeven wordt in de eigen taal ook verder uitgebreid. Naast de aankoop van een STYLE 510 draaibank voor in zijn showroom, zal Tonci engineers naar Bunschoten sturen voor een opleiding op de STYLE CNC Machines. Hierdoor wordt de best mogelijke service en kwaliteit gegarandeerd, waar de machine ook gekocht wordt.

Kijk voor meer informatie op:

www.tp-machines.com