Techni-Show woensdag, de beurs in volle gang!

Afbeelding niet beschikbaar

Techni-Show woensdag, de beurs in volle gang!

Terugkijkend op de tweede dag van de Techni-Show beurs in de Jaarbeurs in Utrecht, is de beurs in volle gang. Gebruikelijk is het de eerste het opwarmertje voor de andere dagen, maar de veelbelovende maandag gaf een voorproefje voor deze drukbezochte dinsdag. Veel geïnteresseerde bezoekers bezochten de highlights van deze editie van de Techni-Show.

Op de stand van STYLE High Tech is de spierwitte 510 draaibank natuurlijk één van de grote eyecatchers. Een volledig witte machine binnen het zwarte thema van de machinefabrikant. Uitgerust met de gloednieuwe STYLE 4 Besturing. De meest intuïtieve CNC touch besturing ter wereld!

Op de stand van STYLE High Tech zijn diverse draai- en freesbanken te zien, elk uitgerust met de nieuw besturing en 19” touchscreen. Machines en besturing toegankelijk voor de beginnende operator en vol uitgebreide functionaliteiten voor de ervaren verspaander. Tot en met vrijdag ben u van harte welkom om zelf te ontdekken wat de nieuwe STYLE 4 besturing voor u kan betekenen.