Techni-Show donderdag, Topdag!

Afbeelding niet beschikbaar

Techni-Show donderdag, Topdag!

De derde donderdag van de Techni-Show is traditioneel de drukste dag van de beurs. Niet alleen om de langere openingstijden, maar vooral de grote groep geintreseerden maakten deze dag tot een topdag. Vele tientallen demonstraties door de Ladies wit STYLE en de STYLE medewerkers, een veel goede gesprekken maakten dat de dag afgesloten kon worden met 5 verkochte machines! Een schitterend resultaat!

Veel interesse voor de nieuwe STYLE 4 Besturing en de intuïtieve manier van werken. Met veel plezier en enthousiasme toonden de STYLE medewerkers deze nieuwe stap in snel en gemakkelijk CNC programmeren en werken. CNC touch besturing en unieke machines speciaal ontwikkeld voor enkelstuks en kleine series

Op de stand van STYLE High Tech zijn diverse draai- en freesbanken te zien, elk uitgerust met de nieuw besturing en 19” touchscreen. Machines en besturing toegankelijk voor de beginnende operator en vol uitgebreide functionaliteiten voor de ervaren verspaander. Tot en met vrijdag ben u van harte welkom om zelf te ontdekken wat de nieuwe STYLE 4 besturing voor u kan betekenen.