Techni-Pre-Show schot in de roos

Afbeelding niet beschikbaar

Techni-Pre-Show schot in de roos

Deze donderdag vond de eerste editie plaats van de Techni-Pre-Show, een event bij gastheer STYLE CNC Machines. Ruim 350 bezoekers bezochten de mini-beurs in het centraal gelegen Bunschoten. 20 leveranciers en bedrijven presenteerden zich aan de vele bezoekers. De ontspannen sfeer en persoonlijk contact waren veelgehoorde complimenten.

Directeur Bastiaan Clement: “Het is een topdag geworden, we zijn blij dat we voor zoveel partners en bezoekers gastheer mochten zijn. Alle partners hebben zich in een ontspannen sfeer kunnen presenteren aan de verspanende specialisten in de markt.” Pieter-Dirk Waltheer van Cellro Automatisering vult aan: “Een geweldig event, zo als opwarmer voor de grote Techni-Show in maart. Veel te zien voor de bezoekers en de tijd om goed kennis te kunnen maken, duidelijk een shot in de roos!”

Het succes van deze eerste editie van de Techni-Pre-Show is voor de organisatie de reden dit event te herhalen over twee jaar. Bezoek de website www.technipreshow.nl voor een fotoverslag en meer informatie over de partners.