Bezoek ons tijdens de Summer sale

Wij nodigen u van harte uit om onze showroom te bezoeken tijdens de summer sale.

Op 21 juni is de zomer officieel begonnen! Dit is ook de dag waarop veel frames en onderdelen voor onze machines geleverd zijn. Onze monteurs zijn hard aan het werk om voor u korte levertijden te halen. Tot eind augustus kunt u profiteren van onze Summer sale.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Een rondleiding door ons prachtige pand met als afsluiting een demonstratie op onze draai- en/of freesbanken waarbij de ins en outs van de STYLE besturing wordt getoond.

Wij hebben veel voorraad modellen en demo machines voor een scherpe prijs en dit alles kunnen we binnen een korte tijd leveren.

Momenteel nog niet de middelen om te kunnen investeren in een STYLE draai- of freesbank? U kunt ook gebruik maken van STYLE lease!

style draaibank frames

Voorraad modellen

Wij bouwen onze machines het hele jaar door, zelfs als ze nog niet verkocht zijn. Hierdoor kunnen wij machines leveren in een korte tijdsbestek. Bekijk alvast een aantal voorraad modellen

STYLE 510, STYLE BT 1500 en de STYLE 750 (900) demomachines

Demo machines

Op onze demo machines geven wij demonstraties aan bezoekers om onze STYLE besturing te laten zien. Hierdoor verkopen wij deze machines met een scherpe lagere prijs.

STYLE freesbanken klaar voor de klant

Korte levertijden

De meeste machines worden op voorraad gebouwd hierdoor kunnen wij onze machines binnen een korte tijdsbestek uitleveren aan onze klanten.

Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken

Bij het maken van een afspraak kunnen wij uw bezoek op de juiste manier afstemmen. Zo staan wij en u niet voor onnodige verrassingen.