STYLE Tsjechië 10 jaar

10 jaar style cz

STYLE Tsjechië 10 jaar

10 jaar style cz

STYLE CNC in Tsjechië

Op 16 mei was het zover, het 10-jarig bestaan van onze vestiging in Tsjechië werd gevierd.

In mei 2019 is het 10-jarig bestaan van onze vestiging in Tsjechië uitgebreid gevierd met het team.

Om 09:00 uur startte de feestelijke dag met een foto van het hele team. Het STYLE CZ team is de dagen vooraf druk bezig geweest met de voorbereidingen van deze dag. Ter ere van het tienjarige bestaan heeft onze in – terne designafdeling een speciaal logo ontworpen en is het mangementteam van STYLE afgereisd naar Tsjechië om deze unieke gebeurtenis te vieren. Daarnaast heeft STYLE CZ als eerste het officiële STYLE Demo Center certificaat ontvangen.

Na het fotomoment kwamen de eerste genodigden al vol enthousiasme binnen. De service engineers Ales, Mirek en Tomas hebben non-stop demonstraties gegeven op de draai- en freesbanken in de showroom. Dankzij de inzet van het team zijn er op deze dag twee machines verkocht en zullen er binnenkort nog meer volgen.

“Er heerste een heel vriendelijke en energieke sfeer en we hadden écht een volle showroom de hele dag door”, zegt Pavla, officemanager STYLE CZ. “We mochten ruim negentig gasten, klanten en partners ontvangen. Ook hebben we speciaal voor deze dag de catering uitgebreid met typische Tsjechische lekkernijen, werden er kippetjes gebraden en was er een speciale Moravian wijnproeverij mét STYLE logo. Er stonden zelfs STYLE logo’s op de flessen.” Vanuit Nederland hebben alle bezoekers een kleine Edammer mee gekregen vanwege de Hollandse oorsprong van STYLE CNC Machines.

De dag werd feestelijk afgesloten met een heerlijk diner en werd er geproost op de volgende 10 jaar!

style cz open dag