STYLE presenteert 4e as op Techni-Show voor Belgische markt

Afbeelding niet beschikbaar

STYLE presenteert 4e as op Techni-Show voor Belgische markt

De industriebeurs Techni-Show in Utrecht, Nederland mocht zich verheugen in een grote opkomst van geïnteresseerde metaalbewerkers, niet alleen Nederlandse, maar ook de Belgische markt was ruim vertegenwoordigd.

Op de stand van STYLE CNC Machines was het een continue presentatie van de unieke STYLE besturing op de verspanende draai- en freesbanken. Voor de Belgische bezoekers van de beurs was Sales Manager Geert De Langhe aanwezig om naast het machinegamma ook de laatste noviteiten te presenteren.

Onder andere de vierde A-as optie op de freesbanken trok veel belangstelling en de integratie in de STYLE besturing werkte zoals verwacht zeer eenvoudig en toegankelijk. De focus op productie van enkelstuks en kleine series is met deze nieuwe optie verder doorontwikkeld. Snel en eenvoudig werken en toch vele opties beschikbaar

STYLE CNC Machines heeft in de persoon van Geert De Langhe een enthousiaste referentielijst en al veel toonaangevende Belgische machinebouwers werken met de STYLE machines. Ook vindt u STYLE op o.a. de vakbeurs MTMS in Brussel.

Voor meer informatie over het bestaande gamma en de nieuw beschikbare opties neemt u contact op met Geert De Langhe +32 497 322 109 of g.delanghe@stylecncmachines.com