Naast België en Tsjechië opent vanaf vandaag de vestiging in Zuid-Polen!

Afbeelding niet beschikbaar

Naast België en Tsjechië opent vanaf vandaag de vestiging in Zuid-Polen!

STYLE POLEN: SOSNOWIEC

Een nieuwe stap op het gebied van internationaal ondernemen. Na de vestiging in Tsjechië is er nu ook in Polen een nieuwe vestiging. Het pand ligt in Sosnowiec, midden in hét industriegebied van Centraal-Oost Europa.

STYLE is constant op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Nadat er was besloten dat het tijd was om een nieuwe vestiging in het buitenland te openen, werd er gekozen om dit in de regio van Katowice te gaan doen, een stad in het zuiden van Polen. Katowice ligt in het hart van één van de meest geïndustrialiseerde gebieden van Europa. De economie in Polen is stabiel en het is zelfs het enige land in Europa waar geen recessie is geweest tijdens de economische crisis. STYLE is klaar om deze geheel nieuwe markt te betreden. Momenteel is men bij STYLE druk bezig om alle operationele activiteiten op gang te krijgen. Zo wordt de showroom van alles voorzien, van de machines zelf tot aan Poolse brochures en flyers. Er wordt gewerkt aan een Poolse website en er worden marketingacties bedacht. Ook is er al een ervaren Poolse verkoper aangenomen om voor STYLE in Polen te opereren. STYLE zal zich ook gaan tonen op toonaangevende beurzen in Polen en Centraal-Oost Europa. Zo zal STYLE in oktober op de Toolex beurs staan in Sosnowiec en wordt er gekeken om nog meer beurzen aan te doen. Ook in Kielce en Poznan vinden ieder jaar belangrijke beurzen plaats op het gebied van de maakindustrie.

Met de vestiging in Sosnowiec hoopt STYLE internationaal nog meer voet aan de grond te krijgen. De machinemarkt in Polen is groot, maar traditioneel. STYLE kan hier met zijn unieke besturing goed op inspelen. Ook het feit dat de vestiging in Tsjechië relatief dichtbij is gelegen zorgt ervoor dat er tussen deze vestigingen nauw samengewerkt kan worden en er een groot gebied bespeeld kan worden in zowel Tsjechië als Polen. Het STYLE management ziet het dan ook als een mooie uitdaging. Een nieuwe markt voor STYLE, een nieuw product voor de Poolse klant.