STYLE Polen: één jaar

STYLE Polen

STYLE Polen: één jaar

Vanaf de snelwegen kun je het grote STYLE logo bewonderen

STYLE Polen vierde afgelopen maand het 1 jarig bestaan en dat vieren we door terug te blikken op het afgelopen jaar met als klap op de vuurpijl: de eerste machines zijn inmiddels verkocht!

Begin januari 2017 heeft STYLE haar voet gezet in Polen en heeft de deuren geopend van een nieuwe vestiging in Sosnowiec gelegen aan een van de belangrijkste wegen in Polen. Wanneer je hier overheen rijdt kun je het grote STYLE logo niet missen.

Eind maart 2017 hebben we meegedaan met de STOMTOOL in Kielce, dit was een beurs om de Poolse maakindustrie kennis te laten maken met STYLE en de unieke STYLE software. Op de beurs is zeer enthousiast gereageerd op de komst van STYLE en hieruit hebben we besloten om eerder dan gepland een service engineer aan te nemen.

Begin oktober hebben we ervoor gekozen om deel te nemen aan de Toolex, één van de grootste beurzen die de maakindustrie in Polen kent. Het doel van deze beurs was om onze naamsbekendheid te vergroten en vertrouwen te wekken van potentiële klanten. Hieruit hebben we veel interesse opgewekt in onze machines

Vanuit de geinteresseerde bedrijven is een potentiële klant uitgenodigd hier in Nederland voor een kennismakingscursus met de STYLE software op onze STYLE 510 draaibank.

Interview Jakub Debski

Hoe heb je de afgelopen maanden ervaren?

“Na 6 maanden werken voor STYLE Polen, is mij opgevallen dat collega’s positief zijn ingesteld om elkaar te helpen, zelfs als ze ontzettend druk zijn! In Polen hebben wij (Jarek Bilski en ik) laten zien dat we ontzettend flexibel zijn voor de eisen van de klant. Als voorbeeld: ‘We zijn naar Nederland afgereisd om een demo te geven aan de klant’.”

Hoe heb je de beurzen en nieuwe klanten beleefd?

“Tijdens de Toolex hebben we veel bezoekers gehad die ontzettend geïnteresseerd zijn in onze machines, omdat het design en kwaliteit van STYLE er goed uitzien. Na een demo van de STYLE Software waren de meeste bezoekers verrast hoe gemakkelijk het is om een detail in een product te creeëren.”

Wat vind je van de locatie van het pand?

“Vanuit onze locatie naar verschillende beurzen, maar ook richting klanten is het kort rijden. Onze locatie bevind zich tussen twee hoofdwegen en vanuit daar kan je het grote STYLE logo goed zien.”

STYLE Polen