STYLE opnieuw vertegenwoordigt op de METAVAK Gorinchem!

Afbeelding niet beschikbaar

STYLE opnieuw vertegenwoordigt op de METAVAK Gorinchem!

STYLE opnieuw vertegenwoordigt op de METAVAK Gorinchem!

Begin november staat STYLE weer met het complete aanbod in verspanende machines op de METAVAK in Gorinchem. Tijdens de beurs wordt door software engineers binnen een paar minuten de voordelen van de STYLE machines en de nieuwste STYLE besturing getoond.

Ook tijdens deze editie is er gelegenheid om contacten aan te halen met branchegenoten en leveranciers, maar ook zeker de gelegenheid om uitgebreid, wellicht opnieuw, kennis te maken met STYLE CNC Machines. Op de beursvloer is maar liefst drie dagen lang de tijd om tijdens een korte demo de unieke STYLE besturing te bekijken. Efficiëntie en sneller leveren met hoge kwaliteit, het wordt steeds belangrijker. De machines en besturing van STYLE zijn speciaal ontwikkeld voor de verspanende specialist die nog sneller, efficiënter en flexibeler enkelstuks en kleine series wil produceren.

Nieuwsgierig naar onze machines en innovaties?

Ontmoet ons sales team van 1 tot en met 3 november dagelijks in de Evenementenhal in Gorinchem tussen 13:00 uur en 21:00 uur op stand 186 (in het midden van de hal). Graag tot ziens!

Meer informatie? Neem contact op met ons sales team.

Erwin Koelewijn +31 6 12 62 63 39
Noord & Oost Nederland

Michel Haaima +31 6 51 79 88 57
Midden & Zuid-Nederland

John Hoeve +31 6 25 65 53 30
ZMM