STYLE introduceert een 5-assige én een dubbel koloms freesbankenlijn

STYLE 5-assige bewerkingscentrum

STYLE introduceert een 5-assige én een dubbel koloms freesbankenlijn

Na de sneak preview op de afgelopen TechniShow is het nu tijd om de twee nieuwe productlijnen officieel te introduceren. Met keuze uit verschillende machineframes en plaatwerk sluiten deze machines perfect aan bij klant specifieke wensen.

Groter dan huidige BT serie

Geregeld kreeg STYLE vanuit de klant de vraag naar grotere freesbanken met grotere XYZ waarden. De STYLE BT serie heeft als maximale XYZ waarden 3000 mm x 1100 mm x 1100 mm.

Door de uitbreiding van ons assortiment bieden we dubbel koloms freesbanken aan die als maximale XYZ waarden van 10000 mm x 5300 mm x 1500 mm hebben, op aanvraag is groter altijd mogelijk. Vanuit deze klantbehoefte is STYLE een partnerschap aangegaan met Starvision, leverancier van deze dubbel koloms freesbanken. Deze freesbanken zijn zowel met de unieke STYLE besturing alsmede met de besturingen zoals Fanuc, Siemens of Heidenhain te leveren.

STYLE Double column

5-assig producten bewerken op de nieuwe 5X serie

De nieuwste toevoeging, een 5-assig bewerkingscentrum genaamd de STYLE 5X serie, is uitgerust met de nieuwste, meest precieze en geoptimaliseerde 5-as technologie ter wereld. Door te kiezen voor een 5-assige CNC freesbank is het mogelijk middels de geïntegreerde draaitafel een product niet alleen van boven, maar aan vijf kanten probleemloos te bewerken. Nooit eerder was het zo makkelijk om complexe werkstukken eenvoudig te bewerken, zonder lastig omspannen. Een kleinere foutmarge en voordelen als snelheid en nauwkeurigheid maakt verspaning winstgevender.

De STYLE 5X is leverbaar met verschillende frames. De twee versies die verkrijgbaar zijn, zijn een XYZ type met een A en C as. Ook is er een combinatie mogelijk met een B en C as. De STYLE 5X-BC is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, één met een ingebouwde C-as en één met een opgebouwde C-as op de tafel.

Bezoek onze website voor meer informatie over deze nieuwe productlijnen. Voor meer informatie of een persoonlijke demonstratie bij STYLE in Bunschoten; neem contact op met Michel Haaima (+31 6 51 79 88 57) en Erwin Koelewijn (+31 6 12 62 63 39)