STYLE High Tech zet STYLE Besturing centraal tijdens Technishow

Afbeelding niet beschikbaar

STYLE High Tech zet STYLE Besturing centraal tijdens Technishow

STYLE High Tech zal uiteraard ook dit jaar weer present zijn tijdens de Technishow met een groot aantal STYLE Draai- en Freesbanken. De machines vormen een goed beeld van het complete assortiment dat door de Nederlandse fabrikant uit Bunschoten worden gebouwd.

STYLE High Tech heeft het afgelopen jaar veel geïnvesteerd in nieuwe vestigingen in verschillende Europese landen, hetgeen ook geresulteerd heeft in grote orders, maar ziet Nederland nog steeds als haar belangrijkste (thuis) markt waar het marktleider is. STYLE High Tech heeft met haar STYLE Besturing een zeer sterke positie bereikt bij bedrijven die behoefte hebben aan CNC machines voor enkelstuks en kleine series. De STYLE Besturing is zeer eenvoudig en snel te bedienen en uitermate

gebruikersvriendelijk. Hierdoor is het mogelijk om uiterst korte omsteltijden te

realiseren.

Daarom juist zal de eenvoud en gebruikersvriendelijkheid van de STYLE Besturing centraal staan tijdens de Technishow. Op alle machines kunnen bezoekers zelf ervaren wat de voordelen zijn en daarnaast zijn er mogelijkheden om extra toelichting te krijgen van de softwareprogrammeurs van STYLE High Tech over de nieuwste softwareversie 3.40.

STYLE High Tech

Hal 8 stand E090