STYLE High Tech nodigt u uit voor het STYLE 4 inloopuurtje

Afbeelding niet beschikbaar

STYLE High Tech nodigt u uit voor het STYLE 4 inloopuurtje

Na de spectaculaire lancering van de nieuwe STYLE 4 Besturing tijdens de Techni-Show, introduceert STYLE nu het STYLE 4 inloopuurtje! Een informele vrijdagmiddag voor geïnteresseerden om zelf te ontdekken wat de nieuwe STYLE 4 besturing voor voordelen heeft. De STYLE 4 Besturing is dé stap is naar een intuïtieve CNC besturing; de combinatie van gemakkelijk, intuïtief programmeren in een grafische dialoogbesturing. Voor enkelstuks en kleine series de meest intuïtieve CNC besturing ter wereld!

Vanaf april nodigt STYLE u uit voor het STYLE 4 inloopuurtje; Elke vrijdagmiddag van één tot vier de gelegenheid om zelf de STYLE 4 Besturing uit te proberen in de showroom. Geen limo’s of rode lopers, maar een vrije inloop om te ontdekken wat de STYLE besturing in combinatie met de STYLE machines voor uw bedrijf kan betekenen.

Een afspraak maken is niet nodig, we hebben de demotekeningen, producten en koffie voor u klaar staan. Heeft u specifieke vragen, wilt een eigen demoproduct testen, of met meerdere personen langskomen, laat het dan vooraf weten. Voor meer info over het STYLE 4 inloopuurtje neemt u contact op met Michel Haaima 06 – 51 79 88 57