STYLE High Tech maakt doorstart

Afbeelding niet beschikbaar

STYLE High Tech maakt doorstart

STYLE High Tech (fabrikant van CNC draai- en freesmachines) uit Bunschoten heeft een doorstart gemaakt. Nivora Groep (bekend van o.a. Safan, Darley en Bewo) heeft alle activiteiten overgenomen, waardoor de continuïteit gewaarborgd is voor klanten en medewerkers. Alle 40 medewerkers hebben een nieuw contract aangeboden gekregen. Inmiddels is de produktie weer opgestart.

In 2009 had de machinebouwer zijn moeilijkste jaar en viel de omzet 70% terug. In de periode daarna is gewerkt aan het herstel, waardoor de orderintake weer op het niveau kwam van voor de crisis, maar door de verzwakte financiële positie kon de groei niet meer worden gefinancierd.

Direkteur Wouter van Halteren: ”Wij zijn enorm verheugd en trots dat de Nivora Groep met ons in zee is gegaan. We hebben de afgelopen jaren ondanks alle economische problemen keihard gewerkt aan ons distributienetwerk, nieuwe technologische ontwikkelingen zoals de STYLE 4 Besturing en hebben ons merk goed in de markt gezet. De beloning is dat we nu bij een groep bedrijven horen die tot de top van de Nederlandse machinebouw behoren. De Nivora Groep hecht veel waarde aan unieke technologie en stimuleert de medewerkers om zich persoonlijk ook te ontwikkelen. Voor al onze medewerkers en klanten is dit heel goed nieuws. Persoonlijk ben ik blij dat er een eind is gekomen aan de onzekere afgelopen weken en verheug ik mij erop leiding te gaan geven aan een gezond en vooruitstrevend bedrijf binnen de Nivora Groep”.

Nivora bestuurder Nico Groen: “Nivora wil hoogwaardige werkgelegenheid in de machinebouw in Nederland in stand houden. Door veel te investeren in ontwikkeling en technologisch voorop te lopen in elke markt die wij bedienen laten wij zien dat er nog plaats is voor maak-industrie in Nederland. Met merken om trots op te zijn en die over de hele wereld hun afnemers vinden. Met STYLE hebben we weer een vooraanstaand Nederlands machinemerk aan de groep toegevoegd en 40 toegewijde machinebouwers. STYLE heeft een goed gevulde orderportefeuille en een ontwikkelafdeling vol plannen. Wij zijn blij dat wij de doorstart van STYLE mogelijk hebben kunnen maken en verwachten veel van de samenwerking binnen onze groep.”

STYLE High Tech zal verder gaan onder de naam STYLE CNC Machines.

Informatie over Nivora groep: Nico Groen 06 225 23 103
Informatie over STYLE CNC Machines: Wouter van Halteren 033-2988899

www.nivora.nl

www.stylehightech.nl