Style High Tech ladies tonen “Easiest control in the world” op METAV

Afbeelding niet beschikbaar

Style High Tech ladies tonen “Easiest control in the world” op METAV

Bijna 10 jaar richt Style High Tech zich op de Duitse markt en sindsdien doen we, zonder uitzondering, de drie grote verspanende beurzen in Duitsland”: vertelt directeur Wouter van Halteren. “Dat wil zeggen dat wij altijd aanwezig zijn op de EMO, AMB en METAV. Ook als de markt heel even iets minder goed is”, juist dan moet je er ook zijn voor je klanten.

Misschien is voor ons de METAV inmiddels de minst belangrijke van de drie “reuzen”, maar ik vind het eigenlijk de leukste, hij heeft wel een beetje een speciaal plekje. Je ontmoet er van de drie beurzen de meeste Nederlanders, het is een mooie mix tussen Duitse- en Nederlandse klanten. Het is bovendien erg leuk om (potentiële-)Nederlandse klanten in een andere setting te ontmoeten. Het zegt ook wel iets over bedrijven die de moeite nemen om richting Duitsland te komen.

Het is echt tweeledig, wij staan op de METAV zowel voor Nederlandse als Duitse klanten en daardoor voor ons dubbel interessant. We merken overigens dat we pas echt goed aanslaan met onze machines sinds we een eigen vestiging in Duitsland hebben. Een Duitse vestiging met Duitse verkopers is blijkbaar echt iets wat in Duitsland het verschil maakt. Duitsers vonden de filosofie van extreem lage programmeertijden aan de machines altijd al interessant maar “hapten” nooit in grote getallen. Sinds wij dus vanuit Duitsland de markt bewerken i.p.v. vanuit Nederland merk je een enorm verschil. “Sindsdien zijn de verkopen pas echt gaan lopen en dat is maar goed ook want van alleen interesse kan niemand leven, ook wij niet”: grapt directeur-eigenaar Wouter van Halteren van het Bunschotense bedrijf.

Duitsland is natuurlijk een prachtig industrieland en een prachtige markt voor ons. Veel (speciaal) machinebouw en toeleveranciers aan de machinebouw. En dat is nu precies waar ons hart ligt! Style High Tech levert “Great machines for small series“. Wij bouwen frees- en draaibanken speciaal voor klanten die enkelstuks en kleine series produceren. Onze extreem eenvoudige dialoog besturing is daar speciaal voor ontworpen. Geen G-code’s geen Iso-code’s maar in een paar stappen je bedoelingen over kunnen brengen aan de machine, dat is waar wij sterk in zijn! Je merkt dat dit ook in Duitsland in goede aarde valt”.

Ook in Duitsland heeft men moeite om technisch geschoold personeel aan te trekken. Onze besturing speelt daar op in”. Style High Tech heeft een besturing ontwikkeld waar mensen zonder CNC ervaring na één dag echt mee kunnen werken.

Om dit te bewijzen gaan we de actie, die we in Nederland gestart zijn, door trekken naar Duitsland. We gaan fashion-model Elaine, die we zo van de catwalk geplukt hebben, ook in Duitsland de beursdemo’s laten verzorgen. Zij heeft echt maar een dag training gehad en kan een complete demonstratie verzorgen. Op de EMO in Hannover heeft zij dit ook gedaan en de Duitsers vonden het prachtig. Mij gaat het er om dat je klanten op een ludieke manier overtuigd hoe ongelofelijk makkelijk de STYLE Besturing is opgebouwd is en wat voor voordelen je daardoor kunt behalen!

Als u interesse heeft in METAV én Style High Tech bieden wij u graag gratis de entree kaarten t.w.v. €26 aan. U kunt voor gratis kaarten bestellen door Pim Fakkeldij uw adres en contactgegevens te mailen (p.fakkeldij@stylehightech.nl) of hem te bellen op 033-2988899 (vragen naar Pim Fakkeldij)