STYLE groeit hard!

welcome aboard

STYLE groeit hard!

Welcome aboard!

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van CNC gestuurde draai- en freesbanken. Vanwege de groei die wij nu meemaken hebben we er niet één maar zeven nieuwe collega’s bij! Maak hieronder kennis met hen.

Welkom bij het STYLE team en veel succes!

Robbert de Graaf

Logistiek medewerker

foto robbert de graaf

Als ondersteuning in de logistiek vind je Robbert vaak in de hal. Hij laadt en lost de machines en houdt onder andere de voorraad bij.

Wouter van de Mheen

Assemblage monteur

foto wouter van de mheen

Wouter is altijd te vinden bij onze draaibanken. Hij assembleert de draaibanken samen met het assemblage team van het eerste tot laatste schroefje.

Mark Ruizendaal

Assemblage monteur

foto mark ruizendaal

Onze draaibanken gaan hard en daarom is ook Mark opgeleid tot het bouwen van onze prachtige CNC draaibanken.

Martin Meijer

Assemblage monteur

foto martin meijer

Ook Martin is de afgelopen tijd opgeleid tot het bouwen van draaibanken. Doordat wij 2 tot 3 draaibanken per week bouwen, is ook hij een welkome aanvulling op het team.

Jeffrey Dohmen

Assemblage monteur

Foto jeffrey dohmen

Jeffrey is ook na zijn stage bij STYLE blijven werken. Hij bouwt nu onder begeleiding van Tjeert onze MC bewerkingscentra.

Gerard van Diermen

Junior assemblage monteur

foto gerard van diermen

Ook Gerard heeft al eens eerder stage gelopen bij STYLE. Hij is nu in opleiding om straks het assemblage-team te ondersteunen bij het bouwen van de verschillende machines.

Nicole Timmer

Project manager

foto nicole timmer

Nicole is na haar afstudeerstage bij STYLE komen werken als projectcoördinator. Zij ondersteunt het management met projecten zoals het ERP-systeem.

Wij zijn ook altijd op zoek naar nieuwe talenten. Pak jij graag een uitdaging aan binnen één van onze werkgebieden? Weet je welke kwaliteiten je in huis hebt, maar weet je niet precies welke functie hierbij past?

Stuur je open sollicitatie en CV naar info@stylecncmachines.com