STYLE CNC Machines pakt uit tijdens Technishow

Afbeelding niet beschikbaar

STYLE CNC Machines pakt uit tijdens Technishow

2014 wordt een jaar vol nieuwe investeringen en innovaties. Een groeiende en sterkere positie van de Nederlandse maakindustrie. Flexibele en hoogwaardige oplossingen in maatwerk en kleine series. STYLE is er klaar voor en pakt uit op de Technishow.

De Nederlandse fabrikant van de unieke STYLE draai- en freesbanken presenteert op de beurs de uiterst gebruiksvriendelijke STYLE CNC besturing. Toegankelijk voor de beginnende verspaner, uitgebreide functionaliteiten voor de ervaren operator. Een touch besturing speciaal voor enkelstuks en kleine series. Uitgerust met functies als 3D simulatie, DxF import en vrij-contour programmeren.

Met maar liefst 10 demopunten verdeeld over twee stands in hal 8 en hal 12, biedt STYLE u de gelegenheid te beoordelen wat de besturing en de machines voor u kunnen betekenen. De Ladies van STYLE zijn er dit jaar ook weer bij om demonstraties en toelichting te geven.

Kom de STYLE besturing en de STYLE machines ontdekken tijdens de Technishow op diverse demopunten en voorraadmodellen. Meld u aan voor een gratis toegangsbadge.