STYLE CNC Machines op Metavak Hardenberg

Afbeelding niet beschikbaar

STYLE CNC Machines op Metavak Hardenberg

STYLE High Tech was dit keer voor het eerst als STYLE CNC Machines aanwezig op de Metavak in Hardenberg. Met deze Nederlandse beurs een mooie gelegenheid om klanten en leveranciers te ontmoeten.

Met een totaal aantal van bijna 15.000 bezoekers een zeer geslaagde beurs in het oosten van het land. STYLE CNC Machines was aanwezig met een 510 draaibank voor demonstraties en het verkoopteam voor uitleg over de producten van STYLE en de doorstart van STYLE binnen de Nivora groep.

Directeur Wouter van Halteren “We zijn trots en verheugd dat we nu als STYLE CNC Machines verder kunnen, binnen de Nivora groep. Dat we nu samen met Safan, Bewo en Darley verder kunnen werken aan hoogwaardige producten en een vooraanstaande positie in de Nederlandse maak-industrie, geeft vertrouwen en drive! En de Metavak is direct een goede gelegenheid om onze klanten te informeren over deze nieuwe samenwerking en de komende ontwikkelingen zoals de STYLE 4 Besturing”

Voor meer informatie op STYLE, de nieuwe STYLE 4 Besturing of de doorstart binnen de Nivora Groep neemt u contact op met ons verkoopteam; Michel Haaima 06-51798857 of kijk op de website www.stylehightech.com