STYLE CNC Machines en FTS Frästechnik presenteren zich op AMB beurs

Afbeelding niet beschikbaar

STYLE CNC Machines en FTS Frästechnik presenteren zich op AMB beurs

STYLE CNC Machines en FTS Frästechnik presenteren zich op AMB beurs

De afgelopen week presenteerden STYLE CNC Machines en STYLE dealer FTS Frästechnik zich gezamenlijk op de AMB beurs in Stuttgart. Deze beurs is al vele jaren een druk bezochte beurs, gericht op de Duitse markt. Met ongeveer 90.000 bezoekers, waarvan meer dan 80% uit Duitsland zelf, word deze beurs gezien als de gelegenheid om de Zuid-Duitse maakindustrie te ontmoeten.

Na de succesvolle beurs Metav en Technischow in Nederland, is de AMB dé plek om de Duitse markt te ontmoeten. In de even jaren, wanneer er geen EMO is, zijn wij samen met onze Zuid-Duitse dealer FTS in Stuttgart aanwezig.” Aldus Wouter van Halteren. “Ook deze editie van de AMB is voor ons succesvol. Met veel nieuwe contacten en interesse, zien we voor onze machines en besturing grote kansen. Daarom is STYLE sinds het begin van dit jaar in St. Ingbert uitgebreid met een showroom en eigen servicedienst.”

Franz Stalla, directeur van FTS; “De Duitse maakindustrie is en blijft een krachtige motor van de economie in west Europa. Als dealer van STYLE machines en besturing bieden wij producten, zeer geschikt voor enkelstuks en kleine series. De samenwerking in onder andere deze beurs biedt veel vertrouwen in de toekomst.”