STYLE breidt directie uit met kwaliteitsnajager

Afbeelding niet beschikbaar

STYLE breidt directie uit met kwaliteitsnajager

Na een positief afgesloten 2013, waarin de verkoop en productie in het tweede halfjaar sterk verbeterde, start STYLE CNC Machines het nieuwe jaar ook goed met een volledig nieuw directieteam in de persoon van Jeroen Joordens en Bastiaan Clement. Een één-tweetje tussen sales en productontwikkeling.

Met de aanstelling van Jeroen Joordens als nieuwe Managing director van STYLE CNC Machines is met het streven naar de hoogste kwaliteit een verdere invulling gegeven. Interim directeur Jan Asselbergs geeft het stokje aan de jonge werktuigbouwkundige door. Jan Asselbergs: “In Jeroen hebben we een kwaliteitsnajager gevonden, een liefhebber van de STYLE producten en een teamplayer. Want kwaliteit is geen functie maar een continue bedrijfsbrede focus!”

De nieuwe Managing director zal zich richten op nog verdere groei en ontwikkeling van STYLE. Jeroen Joordens omschrijft zijn missie; “Het team van STYLE is een gedreven groep machinebouwers met een grote liefde voor verspanende machines en eenvoudige software. Daar is STYLE al heel goed in. De uitdaging om de productkwaliteit nog verder te ontwikkelen zal vooral een proces zijn van continuïteit en innovaties. Niet voor niets drijft STYLE op een grote groep trouwe klanten.”

Samen met Commercieel directeur Bastiaan Clement vormt Jeroen Joordens de nieuwe directie van STYLE CNC Machines. De machinebouwer uit Bunschoten vormt sinds 2012 de verspanende dochter van de Nivoragroep. Samen met SafanDarley en Bewo een groep Nederlandse machinebouwers bekend om kwaliteit, design en gebruiksvriendelijkheid.