STYLE CNC Machines aanwezig tijdens Metavak in Gorinchem

Afbeelding niet beschikbaar

STYLE CNC Machines aanwezig tijdens Metavak in Gorinchem

De eerste week van november staat al vele jaren in het teken van de Metavak. Een bezoekje aan de Metavak is veelal het weerzien van bestaande klanten en relaties. Daarnaast zijn er ook elk jaar nieuwe bezoekers en geintreseerden.

Ook dit jaar was STYLE CNC Machines aanwezig op de Metavak beurs in de Evenementenhal in Gorinchem. Deze editie was met ruim 10.000 bezoekers weer een druk bezochte beurs. Sales manager Michel Haaima: “De Metavak is al jaren een beurs om contacten aan te halen en relaties te onderhouden. En met de doorstart van STYLE is het ook belangrijk om onze klanten te vertellen dat we nog steeds aanwezig zijn en dat de betrouwbaarheid en kwaliteit nog steeds goed zijn. De orderportefeuille is goed gevuld en de productie draait weer op volle toeren. Samen met sterke merken als Safan, Bewo en Darley zien we 2013 met vertrouwen tegemoet.”

Na de beurs in Gorinchem is STYLE ook te bezoeken in de showroom in Bunschoten. Neem contact op met Michel Haaima (06 – 51 79 88 57) voor een demonstratie of offerte op maat.